Tarieven

Een intake kost €79,-.
Mijn tarief voor een vervolgconsult is €89,-.
Ik bied een pakket van 5 consulten aan voor €79,- per consult.
Deze 5 consulten zijn maximaal te verspreiden over 5 maanden.

De betaling is contant, of op rekening. Na afloop van het consult krijg je van mij een factuur mee.
Een consult duurt 1 uur.

Afzeggingen die minimaal 24 uur van tevoren doorgegeven worden, waarbij het inspreken van de voice-mail of het sturen van een sms voldoende is, worden niet in rekening gebracht.

Afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij en je aanvullende polis kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van de therapie. Er zijn inmiddels vrij veel verzekeraars die deze vorm van therapie gedeeltelijk vergoeden. Je kunt bij je zorgverzekeraar informeren naar de vergoeding van “alternatieve geneeswijzen –psychotherapie”.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten onder nummer 356.09.A. Tevens ben ik geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de Zorgverzekeraars, Vektis BV te Zeist onder AGB-code praktijk: 90-51914 en AGB-code zorgverlener: 90-043150. Daarnaast ben ik erkend registertherapeut bij TBNG/RBNG onder licentienummer 103110R. Als therapeut heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Ik ben gehouden aan de beroepscode, derhalve is alle informatie over cliënten vertrouwelijk. Informatie over de klachtenprocedure is bij mij op te vragen.